Semana Santa

Extra Semana Santa rondleiding!

Wat was het gezellig en leerzaam afgelopen zaterdag! We hielden een rondleiding met als thema de Semana Santa van Málaga. Omdat de deelnemers minstens net zo enthousiast waren als de gids, hebben we besloten er nog een te organiseren! Deze tweede Semana Santa rondleiding zal plaatsvinden:

Dinsdag 22 maart, 11.00 uur

De rondleiding start in het Hospital de San Julian, waar we een film geprojecteerd in 360 graden te zien zullen krijgen. Daarna volgt uitleg over dit oude ziekenhuis dat nu dienst doet als kantoor van de Agrupación de Cofradías. Vervolgens gaan we het centrum van Málaga door, op zoek naar de mooiste kerken en broederschapshuizen, waar uitleg volgt over de Semana Santa, de processies, de broederschappen en de tradities!

Rondleiding Semana Santa

Goede doel

Voor deelname aan de rondleiding geldt een “vrijwillige bijdrage” van 10 euro per persoon. Mocht je de film al gezien hebben, dan kun je een kwartiertje later komen en krijg je drie euro korting. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar een van de goede doelen die gesteund worden door de Agrupación.

Inschrijven

Om je in te schrijven vul je hier het contactformulier in. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je wilt komen! Wacht niet te lang, want er is beperkt plek! Verzamelen is om 10.45 uur bij het Hospital de San Julian, Calle Muro de San Julian 2, Málaga. Zorg dat je op tijd bent, anders mis je de film!

Rondleiding Dit is Malaga

Kun je niet?

Ben je verhinderd, maar wil je tóch alles weten over de Semana Santa? Bestel dan hier de gids “Dit is de Semana Santa van Málaga” met alle informatie die je nodig hebt om de Goede Week te begrijpen en beleven!

Cover gids dit is de semana santa van Malaga

P.s. de bijdrage aan de rondleiding van 10 euro is vrijwillig. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen betalen, geef het dan even aan, dit is geen enkel probleem.