Semana Santa

Meer Semana Santa nieuws: Rondleidingen!

Update: Onderstaande rondleiding is al helemaal vol! Dank aan iedereen die zich ingeschreven heeft! Ik probeer, in samenwerking met de Agrupación de Cofradías, een tweede rondleiding te plannen. Houd de site dus goed in de gaten!

Exclusieve rondleiding!

Na de publicatie van de gids “Dit is de Semana Santa van Málaga”, heb ik meer nieuws over de Goede Week! De afgelopen maanden ben ik namelijk opgeleid tot officieel gids voor het geven van rondleidingen met als thema “Semana Santa”! In principe zijn er vanaf zaterdag 12 maart dagelijks rondleidingen door Málaga. Ze starten tussen 10.00 en 12.00 uur en zijn in het Spaans. Maar dat gaan wij natuurlijk even anders doen! Wat denken jullie van een tour in het Nederlands?

Op zaterdag 12 maart vanaf 11.00 uur wil ik jullie een exclusieve rondleiding geven, in het Nederlands, met als thema de Semana Santa van Málaga. Tijdens deze rondleiding beginnen we met een video gepresenteerd in 360 graden over de Semana Santa. Vervolgens zien we het voormalige Ziekenhuis van San Julian, thans het kantoor van de Agrupación de Cofradías. Daarna gaan we naar twee verschillende kerken en broederschapshuizen in het centrum van Málaga, waar je uitleg krijgt over de Semana Santa, de broederschappen en de processies!

Semana Santa rondleiding

 

Goede doel

Voor deelname aan de rondleiding geldt een vrijwillige bijdrage van 10 euro. Geheel in de geest van de broederschappen gaat een deel hiervan naar het goede doel. Mocht je de video al gezien hebben, dan kun je een kwartiertje later komen en krijg je 3 euro korting. Inschrijven doe je door het invullen van het contactformulier. Vergeet niet aan te geven met hoeveel personen je komt! Het maximum is 20 personen, dus wacht niet te lang!

Rondleiding goede week

Inschrijven:

Wanneer? Zaterdag 12 maart, 11.00 uur
Waar? Start bij het Ziekenhuis van San Julian, Muro de San Julian 2, Málaga
Kosten? 10 euro

Inschrijven? Vul hier het contactformulier in!

Ik hoop tot zaterdag!

 

P.S. de bijdrage is vrijwillig. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen betalen, geef het mij dan even aan, je bent van harte welkom om toch deel te nemen aan de rondleiding!