Semana Santa

Nieuws over de Semana Santa!

Vandaag was een belangrijke dag op de Semana Santa kalender: de bekendmaking van de poster. Op de poster van dit jaar zien we de Virgen de la Soledad y Traspaso van de Hermandad de Viñeros. De poster is dit jaar gemaakt door Antonio Cárdenas.

Nog meer nieuws

Maar er is meer nieuws over de Semana Santa, en dat nieuws komt van mijzelf! De afgelopen maanden ben ik namelijk druk bezig geweest met het schrijven van een gids over de Semana Santa, waarin al je vragen die je hebt over deze bijzondere traditie beantwoord zullen worden!

Heb je altijd al willen weten hoeveel een troon weegt? Of hoeveel mannen eronder lopen? Wanneer de eerste processie gehouden werd in Málaga? Dit en nog véél meer vertel ik je allemaal in deze gids!

Semana Santa Viñeros

Waarom ik?

De eerste keer dat ik de Semana Santa zag, werd ik er enorm door gegrepen. En ik wist; hier wil ik onderdeel van zijn. Toen ik naar Spanje verhuisde, was het dan ook al gauw zover. Verschillende malen liep ik mee in een processie tijdens de Semana Santa. Een ervaringsdeskundige dus!

De gids zal tegen een bescheiden bedrag te downloaden zijn via een link op deze site. Houd www.ditismalaga.nl dus goed in de gaten!

Cartel Semana Santa 2016

2 thoughts on “Nieuws over de Semana Santa!

  1. Wat interessant ik hou de berichtgeving in de gaten en zal de gids zeker bestellen. Ik kijk er naar uit

Comments are closed.