Semana Santa

Semana Santa Gids 2017

De geheel geüpdate versie van de digitale gids “Dit is de Semana Santa van Málaga” is nu te bestellen! In deze gids vind je alle informatie om te Goede Week van Málaga te begrijpen en de beste tips om geen hoogtepunt te hoeven missen!

Dit is de Semana Santa van Málaga 2017

Inhoud

“Dit is de Semana Santa van Málaga” is de meest complete Nederlandstalige gids over de Goede Week van Málaga. Wanneer begon het? Hoe werkt het? Wat is een broederschap? Het komt allemaal aan bod. Net als de tijdschema´s van alle processies en een overzicht van alle broederschappen in Málaga. Dit pdf-bestand bestaat uit meer dan 100 pagina´s met prachtige foto´s. Onmisbaar voor eenieder die meer wil weten over de Semana Santa van Málaga!

Deze gids neemt je mee in de geschiedenis van de Semana Santa en vertelt je alles over de verschillende onderdelen van de Semana Santa. De tronen, de beelden, de muziek, alles komt aan bod. Daarnaast geeft de gids je alle informatie over de verschillende broederschappen mét uitgebreide schema´s zodat je exact weet waar je wanneer moet zijn. Aangevuld met mijn persoonlijke tips over wat te zien, geeft deze gids je de ultieme Semana Santa beleving!

Met meer dan 100 foto´s uit eigen archief, illustraties en plattegronden wordt deze gids weet jij straks alles over de Goede Week in Málaga!

Bestellen

Bestel de gids door € 6,50 over te maken naar bankrekeningnummer NL46 RABO 0137 8148 87 ten name van S.N. Klomp. Vermeld je emailadres, dan stuur ik je de gids per email toe. Het @-teken wordt niet weergegeven, dus schrijf in plaats daarvan ´at´!

Betaal je liever met creditcard of bankpas? Klik dan hier. In verband met de verwerkingskosten is de prijs dan € 7,50. Let op, na betaling krijg je de link waarmee je de gids kunt downloaden. Sla de pdf direct op op je tablet of telefoon, zodat je hem niet steed opnieuw hoeft te downloaden!

DSC_0694 (Small)

Heb je hem al?

Was jij een van de gelukkigen die de gids in 2016 al kon gebruiken? Dan heb ik een speciale aanbieding voor je! Zoals elk jaar zijn de tijden en routes van veel processies aangepast. Daarnaast hebben de broederschappen nog vele andere veranderingen doorgevoerd (zo zijn er maar liefst twee tronen meer te zien dan het vorige jaar). Heb jij de gids vorig jaar gekocht en wil je hem dit jaar geheel geüpdate kunnen gebruiken? Maak dan € 1,50 over naar bankrekeningnummer NL46 RABO 0137 8148 87 ten name van S.N. Klomp, onder vermelding van je emailadres. Je krijg hem dan zo spoedig mogelijk toegestuurd! Let op: je emailadres dient hetzelfde te zijn als die waarmee je de gids vorig jaar gekocht hebt! Het @-tekenwordt niet weergegeven, dus schrijf in plaats daarvan ´at´.