Uncategorized

Weekend Tips 1-3 juli

De doeken hangen boven de Calle Larios en de straten ruiken naar jasmijn: het is juli! En dat betekent marktjes, marktjes en nog eens marktjes. Maar ook yoga op een heel bjizondere plek, een 18e eeuws defilé en bier. En nee, geen processie dit weekend!

Yoga (VANAF VR 1)

Vanaf dit weekend kun je elke dag van 9.00 tot 10.00 yogaën in El Balneario. Het lijkt me er een prima plek voor! Onder leiding van Gloria Rico worden er dagelijks sessies georganiseerd, te beginnen deze zaterdag. Wil je meedoen dan is er op vrijdag (1 juli) een om 9.00 uur een bijeenkomst waarin een en ander uitgelegd wordt en waar je je in kunt schrijven. Ook dit is uiteraard in El Balneario.

De maandelijkse markt in de kunstenaarswijk Soho wordt deze zaterdag weer gehouden tussen 11.00 en 18.00 uur. De leukste producten, vaak afkomstig uit deze wijk, worden hier aangeboden. Je vindt de markt in de Calle Tomás Heredia.

made in soho weekend tips malaga

Culturele markt la Termica (ZO 3)

Ook in de tuinen van het culturele centrum La Termica vindt een markt plaats, waar je de leukste spullen kunt kopen, verkopen en zelfs ruilen. Op deze markt vind je voornamelijk tweedehands, antiek en vintage artikelen.  De tuinen van La Termica zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

rastro cultural termica weekend malaga

Bierproeverij Baños del Carmen (ZO 3)

Een biertje drinken in de Baños del Carmen is natuurlijk sowieso geen straf, maar helemaal niet als er een bierproeverij georganiseerd wordt van verschillende regionale ambachtelijke bieren. Zo vind je er de bieren van onder andere Malaqa en van de brouwerij Trinidad, beide uit Málaga, maar zijn er ook brouwerijen uit Cádiz, Córdoba en Sevilla aanwezig. Biertjes zijn vanaf 12 uur verkrijgbaar vanaf 2 euro.

bierproeverij baños del carmen

Zoco Muelle Uno (ZO 3)

Op zondag vind je ook in de Muelle Uno het Zoco-marktje. Voor kleding, accessoires, tassen, decoratie en nog heel veel meer kun je hier prima terecht. De Zoco wordt gehouden tussen 18.00 en 0.00 uur.

Zoco Muelle Uno Malaga

Containermarkt Muelle Uno (DAGELIJKS)

Dagelijks kom je in de hoek van de Muelle Uno nog steeds de Mercado de Contenedores tegen. Mooi opgezet is deze markt, waar je de leukste hebbedingetjes, lekkernijen, kleding en accessoires vindt. De Containermarkt is dagelijks geopend van 12.00 tot 0.00.

Mercado contenedores muelle uno (Small)