Weekendtips

Weekend tips 15 – 17 april

Dit weekend kunnen we een bezoekje brengen aan de twee bekendste begraafplaatsen van Málaga, eentje zelfs in het donker! Vind je dat te eng, dan kun je ook gaan sterrenkijken. Maar er is ook muziek! Stevige rock, maar ook een optreden met een Nederlands tintje! Of schitter je liever zelf? Zelfs dat is mogelijk, bij de opname van een videoclip!

Avondbezoek Engelse begraafplaats (VR 15)

Het Cementerio Ingles opent vrijdagavond ook een keer ´s avonds zijn deuren. Bij kaarslicht over de begraafplaats, misschien een beetje eng, maar wel bijzonder! Zowel om 21.00 uur als om 22.00 uur kun je het bezoeken, al moet je wel even reserveren. Dat doe je via het contactformulier, maar bel ze even op 952 22 35 52 om de reservering te bevestigen! Het bezoek kost 5 euro per persoon, kinderen onder de 12 krijgen gratis toegang.

Visita nocturna Cementerio Ingles

Sterrenkijken (VR 15)

Vrijdagavond kun je weer terecht in het Wetenschapscentrum van Málaga om naar de sterren te kijken. De beelden van de sterrenkijker worden op een groot scherm geprojecteerd waarbij een expert uitleg geeft. Het duurt van 21.00 tot 23.00 uur. Deelname is gratis, maar je dient je wel in te schrijven door te bellen naar 952 07 04 81. Zorg dat je je paspoort bij de hand hebt.

Sterrenkijken

Rock in de Corte Inglés (VR 15)

Na een aantal weken Jazz en Flamenco op het dakterras van de Corte Inglés, is het nu tijd voor het stevigere werk. De komende weken kun je tijdens de concerten namelijk genieten van de betere Rock-muziek in de Gourmet Experience! El Rio del Saco trappen aanstaande vrijdag om 18.00 uur af, maar ook om 20.00 uur geven ze nóg een concert.

Trio del Saco

Optreden Gypsy Bros (ZA 16)

De twee broers Tim en Jay werden geboren in Nederland maar groeiden op in Spanje. Ze spelen alle soorten muziek in verschillende talen, maar altijd in het herkenbare Gypsy Bros-jasje! Inmiddels schrijven ze ook hun eigen muziek en wie ze nog wil zien moet snel zijn. Want de Gypsy Bros worden groter en groter en traden zelfs al op in de show van Paul de Leeuw! Inmiddels hebben ze in Nederland hun eerste single opgenomen, maar jij kunt ze nog gewoon zien in de Mercado de la Merced en wel op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

gipsybros

Rondleiding begraafplaats San Miguel (ZA 16)

Nog een begraafplaats dit weekend! Het Cementerio de San Miguel is sowieso een bezoekje waard, maar tijdens deze rondleiding kom je ook alles te weten over de personen die er begraven liggen en alle architecten die werkten aan de verschillende graftombes.  De rondleiding begint om 11 uur en is geheel gratis. Inschrijven doe je hier.

DSC06356 2

Meedoen in een videoclip (ZA 16 – ZO 17)

De website ¿¡Málaga cómo te quiero!? Is erop gericht om de Malagueños te wijzen op hun gedrag en verantwoordelijkheid om de stad schoon te houden. Om dit te ondersteunen wordt er dit weekend een videoclip opgenomen en jij kunt daaraan meedoen! Wie zaterdag om 10.00 uur op de Plaza de la Merced is kan meedoen in de clip. Verder kun je op zaterdag ook nog meedoen om 12.00 uur (Parque del Cine) en 19.00 uur (Playa Virginia, El Palo) of op zondag om 16.30 uur (Parque del Norte) of 18.30 uur (Parque del Oeste).

Malaga como te quiero

 

Fijn weekend!

Sander

One thought on “Weekend tips 15 – 17 april

  1. Bedankt weer Sander! Altijd leuk om de weekend scoops te zien op donderdag! Keep up the good work.

Comments are closed.