Weekendtips

Weekend tips 27 – 29 mei

Dat het nooit saai is in Málaga wordt dit weekend maar weer eens bewezen! En omdat het zo leuk is, beginnen we gewoon al op donderdag! Fijn weekend allemaal!

Karaoke Mamma Mia (DO 26)

In juli staat de musical Mamma Mia maar liefst drie weken lang in het Cervantes Theater. Om alvast een beetje warm te draaien, wordt daarom donderdagavond een Mamma Mia karaoke georganiseerd op het plein voor het theater. Vanaf 20.30 uur kun je lekker meebrullen.

Mamma Mia

Spring Party 0,0 (VR 27)

Het lijkt de laatste week wel of de zomer zijn intrede heeft gedaan, maar toch wordt op vrijdagavond nog een Spring Party georganiseerd op de Plaza la Marina, speciaal voor kinderen en hun ouders. Tussen 18.30 en 22.30 uur kunnen de kinderen deelnemen aan veel verschillende activiteiten als een cocktail cursus (zonder alcohol natuurlijk!), een circus workshop, zijn er optredens voor kinderen in verschillende leeftijdscategoriën. De deelname is gratis. Kijk hier voor het volledige programma.

Spring Party

Dakterrassen route (Vanaf DO 26)

Victoria (u weet wel, dat bier uit Málaga), organiseert voor de tweede keer een tapasroute langs verschillende dakterrassen. Onder andere Batik, Molina Lario en AC Palacio doen mee aan deze actie, waarbij je op elk terras drie tapas en twee flesjes Victoria krijgt voor 10 euro. Het prachtige uitzicht op de meeste terrassen krijg je er gratis bij!

Dakterrassen route

Made in Soho (ZA 28)

Het is weer tijd voor deze markt die gehouden wordt in Soho en waar je dan ook voornamelijk producten vindt uit deze wijk. Zoetigheden, kleding, kunst, je komt het er allemaal tegen! Je vindt de markt in de Calle Tomás Heredia tussen 11.00 en 18.00 uur.

Made in Soho

Processie Corpus Christi (ZO 29)

In goed Nederlands heet dit het “Hoogfeest van het heilig lichaam en bloed van Christus” ofwel kortweg Sacramentsdag. Die valt eigenlijk op donderdag (26 mei) maar de bijbehorende processie wordt in Málaga gehouden op zondagavond als men rond 19.00 uur vertrekt bij de kathedraal om via plaza del Obispo, Molina Lario, Granada, plaza de la Constitución, Larios, Sancha de Lara en Molina Lario weer terug te komen bij de Kathedraal. Op de Plaza de la Constitución zal het altaar staan waarop de Christus van het Laatste Avondmaal zal staan. Daar zal een viering gehouden worden.

Cristo Sagrada Cena