Weekendtips

Weekend Tips 5 – 7 augustus

Nog één weekend wachten en het is Feria. En dat merk je! De boog in Calle Larios is bijna klaar, de Cartojal wordt al door de straten gesjouwd en hier en daar worden de podía al opgebouwd. Dat betekent dat de Weekendtips er ook even twee weekenden tussenuit gaan.  We zijn er weer op 25 augustus met de Weekend Tips!

Modeshow flamencokleding (DO 4)

Volgende week begint de jaarlijkse feria van Málaga. Wil jij goed voor de dag komen? Vanavond kun je in de Mercado de la Merced alvast een jurk uitzoeken. Vanaf 20.30 uur tonen de ontwerpers Macarena Delgado en Jorge Sanchez hun nieuwste creaties.

Flamenco modeshow weekend tips

Jabega wedstrijd (ZA 6)

De competitie met de traditionele Jabegaboten gaat ook dit weekend verder. Op zaterdag is de grote prijs Ciudad de Málaga. Deze zal op zaterdag om 18.00 uur plaats hebben in de haven van Málaga. Kun je niet op zaterdag? Op zondag om 18.00 uur kun je de jabegas zien in La Carihuela (Torremolinos).

IMG_20160707_182229

Avondbezoek Cementerio Inglés (ZA 6)

Zaterdagavond worden weer avondbezoeken georganiseerd op de Engelse Begraafplaats. Er zijn rondleidingen om 21.00, 22.00 en 23.00 uur,welke 5 euro per persoon kosten (kinderen tot 12 jaar gratis). Reserveren doe je door een mailtje te sturen naar gestioncultural@cementerioinglesmalaga.org. Een aanrader!

Avondbezoek Cementerio Ingles

Muziek in Artsenal (DO 4 – ZO 7)

Bij Artsenal, de culturele hoek van de Muelle Uno, zitten ze niet stil. Zo is er op donderdagavond vanaf 21.30 uur een concert van Swing Swang. Op zaterdag kun je dansen op de muziek van DJ Wave en op zondag kun je zelf je kunsten laten zoen op het Open Podium dat vanaf 20.30 uur plaatsvindt. Nieuw zijn vanaf deze week de concerten van Kamermuziek op zaterdag en zondag tussen 12.30 tot 14.00 uur. Genoeg te doen dus!

musica de camera artsenal

Markt in Muelle Uno (DO 4 – ZO 7)

De containermarkt die wekenlang in de Muelle Uno stond is inmiddels weg en heeft platas gemaakt voor een “normale” markt. Waarom weet niemand, maar het is er niet ongezelliger op geworden. De kraampjes zijn iedere dag geopend van 12.00 tot 0.00. Daarnaast vind je op zondag ook de extra markt Zoco van 18.00 tot 0.00 uur.

Mercado Muelle Uno

P.s. De oplettende lezer vraagt zich wellicht af waarom Made in Soho, de markt die elke eerste zaterdag van de maand gehouden wordt, er niet tussenstaat. Dat is eenvoudig: zij zijn met vakantie en in augustus is er daarom geen markt. Volgende maand weer!

2 thoughts on “Weekend Tips 5 – 7 augustus

Comments are closed.