Weekendtips

Weekendtips 22-24 januari

Deze week komen de tips weer gewoon uit Málaga. Met uiteraard het Theater Festival, dat nog even doorloopt, maar ook sport, markt en zelfs een heuse karaokefilm!

Theater Festival (VR 22 – ZO 24)

Dit festival is al even bezig en het goede nieuws is dat het ook nog een paar weken doorgaat! Dit weekend kun je onder andere terecht in het Theater Cervantes om Reikiavik te bekijken, over de schaakpartij tijdens de Koude Oorlog tussen de Rus Boris Spasski en de Amerikaan Bobby Fischer. In het Theater Echegeray kun je terecht voor improvisatietheater van de groep Impromadrid onder de naam Soup buey. Voor de rest van het programma kijk je hier.

festival teatro

Cirque du Soleil (DO 21 – ZO 24)

Maar liefst 8 voorstellingen in 4 dagen tijd geeft Cirque du Soleil van hun succesvolle Varekai. Dit keer gaat over een bos waarin een grote verscheidenheid aan prachtige figuren woont (nu weet je nog niets, dus je zult toch zélf moeten gaan!). De voorstellingen zijn in het Martin Carpena Stadion en de kaarten zijn hier verkrijgbaar vanaf 29 euro.

Cirque du soleil Malaga

Beachvolley (ZA 23)

Wist je dat er elke zaterdagochtend een enthousiast groepje Nederlanders, Vlamingen en Spanjaarden samenkomt op het strand van Pedregalejo om lekker te beachvolleyballen? Ze starten om 10.30 uur en spelen op het strand van Pedregalejo ter hoogte van Las Acacias (en dat is hier). Je kunt er gewoon heengaan om te spelen, mocht je meer willen weten kun je contact opnemen met Nicole.

beachvolley malaga

Karaoke-film (ZA 23 – ZO 24)

Als je van zingen en film houdt, moet je hier zijn! In het Theater Alameda wordt voor de eerste keer een Karaoke-flim getoond. Wat is het idee? De klassieker Grease wordt getoond en de liedjes worden ondertiteld als een karaoke en dan is het dansen en meezingen met John Travolta en Olivia Newton John! Ennuh, het dak gaat eraf hoor! Kijk maar eens hier voor een voorproefje! Je kunt naar deze karaokefilm op zaterdag om 21.00 uur of zondag om 19.00 uur in het Theater Alameda (Calle Córdoba). De entreeprijs is 13 euro.

Grease karaokefilm

Klassieke muziek in de Baños del Carmen (ZO 24)

El Balneario organiseert deze maand concerten op de zondagochtend met als thema “klassiek”. Zondag is het de beurt aan het “Galamian Quintet” dat stukken van Farkas, Briccialdi en Didier Frave speelt. De entree is 12 euro en de aanvang is om 11.30 uur.

Enero Clásico Baños del Carmen

Markt op de Plaza de la Merced (ZO 24)

De markt op de Plaza de la Merced is dit weekend terug! Zondag van 10.00 tot 18.00 uur kun je op zoek naar de leukste accesooires, kleding en decoratie en natuurlijk nog veel meer.

 

la plaza market

En of je nou naar de markt gaat, gaat meezingen of iets heel anders, ik wens je er veel plezier bij! Goed weekend allemaal!

Sander